Gerealiseerde projecten

Maak kennis met onze realisaties


Kwaliteit en innovatie
: dat zijn de twee elementen die de projecten van Bouwonderneming Christiaens typeren. Hebben we het over de aanpak van het bedrijf, dan mogen we daar ook service en betrouwbaarheid aan toevoegen.

Door in te zetten op vernieuwende technieken en waardevolle samenwerkingen, blijven we innoveren. Die innovatie is wat ons steeds in een toppositie houdt in onze sector. Onze voorliefde voor geavanceerde technologieën, gecombineerd met ervaring en vakmanschap, zorgt ervoor dat wij, ook als aannemer, duurzame oplossingen kunnen bieden voor de steeds wijzigende vragen van de bouwsector.

Bouwonderneming Christiaens geeft de voorkeur aan duurzame oplossingen voor bouwen, verbouwen en sleutel-op-de-deur. We combineren moderne technologie, ervaring en vakmanschap met kwalitatieve materialen en betrouwbare onderaannemers.

We stellen alles in het werk om voor iedere klant de optimale leefomgeving te creëren. In de fotogalerijen presenteren we enkele van onze recente projecten in appartementsbouw, openbare gebouwen en villabouw.

Contacteer ons vrijblijvend zodat wij kunnen meewerken aan de realisatie van uw project.