Over ons

Bouwonderneming Christiaens staat voor vakmanschap, ervaring en betrouwbaarheid. De voorbije decennia zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio. Bij elk project staan kwaliteit en service telkens voorop.

Als aannemer en bouwpromotor zijn we gespecialiseerd in de nieuwbouw van appartementen, villa’s, woningen, kantoren en openbare gebouwen. Ook met renovatiewerken en bouwprojecten in de sociale sector hebben we een ruime ervaring.

Bouwonderneming Christiaens kiest resoluut voor kwaliteit en innovatie. We zoeken naar duurzame oplossingen, via de combinatie van moderne technologie, ervaring en vakmanschap. We werken met kwalitatieve materialen en betrouwbare onderaannemers. Samen zorgen we voor een duidelijke aanpak, gebaseerd op correcte afspraken en haalbare deadlines.

Meesterlijk vakmanschap dat leidt tot duurzame schoonheid.

 Christiaens Projects

Christiaens Projects ontwikkelt en realiseert eigen vastgoedprojecten in de grote regio Brugge. Duurzaamheid, functionaliteit en een hoge afwerkingsgraad vormen de belangrijkste kenmerken van ons aanbod.

Christiaens Projects werkt nauw samen met getalenteerde architecten. Samen combineren we nieuwe woontrends met tijdloze klasse op unieke locaties. Zo realiseren we keer op keer een sublieme woonervaring.

We geloven sterk in nieuwbouw volgens het principe van sleutel-op-de-deur. Tegelijk bieden we een optimale flexibiliteit. Er is altijd ruimte voor persoonlijke aanpassingen. De koperscoördinator fungeert als uniek aanspreekpunt en begeleidt de klant doorheen het hele traject. Zo staat Christiaens Projects telkens weer garant voor een zorgeloos bouwproject.

Christiaens Projects. Want wonen is genieten.

foto 3