Prefab

Christiaens Prefab

Christiaens Prefab heeft tien jaar ervaring met de productie van geprefabriceerde betonelementen en wapening. Alle betonproducten zijn afkomstig uit het eigen atelier en voldoen aan de hoogste normen op het vlak van kwaliteit en afwerking.

Ongeacht of het om een nieuwbouwproject of renovatie gaat, het gebruik van prefab betonelementen zorgt voor een hoge bouwsnelheid op de werf en een constant kwaliteitsniveau in het geleverde werk, tegen lagere kosten.

Christiaens Prefab produceert prefab kolommen en betonwanden, in alle mogelijke uitvoeringen, op maat en volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Op basis van een betonstudie leveren we op maat geknipt of geplooid betonstaal, voor iedere gewenste betonwapening.

Doordat de productiehal van Christiaens Prefab is gelegen op de site te Oostkamp, kunnen wij constante controle uitoefenen op de kwaliteit en afwerkingsgraad van de geprefabriceerde elementen. Zo kunnen wij garant staan voor de optimale verwerking van de producten, van ontwerpfase tot aan aflevering op de desbetreffende werf.